Soluțiile pentru call center oferă caracteristici futuriste centrelor de apel. Una dintre caracteristicile avansate disponibile în cel mai bun software pentru call center este call center-ul cu placa de sunet.

Ce este o placă de sunet pentru call center?

  1. Este o caracteristică care oferă o placă digitală de sunete diferite în cadrul software-ului de apelare pentru call center .
  2. Aceste sunete sunt adesea mesaje vocale sau mesaje vocale înregistrate de vorbitori nativi sau software avansat TTS (Text to Speech) oferit de cei mai buni furnizori de servicii VoIP.

Care este rolul acestei caracteristici?

Este una dintre caracteristicile integrale disponibile în soluțiile avansate de contact center. Deoarece este o caracteristică avansată , este disponibilă ca supliment în unele soluții de call center. Poate ajuta agenții call center în mai multe moduri.

Rolul tablei de sunet pentru call center:

  1. Poate fi folosit pentru a saluta clienții odată ce aceștia se conectează la agent.
  2. Poate ajuta la atragerea clienților sau a potențialilor clienți.
  3. Poate ajuta la furnizarea unor servicii mai satisfăcătoare pentru clienți.
  4. Poate ajuta la câștigarea încrederii viitorilor clienți.

Multe centre de apeluri înțeleg greșit că un call center cu placă de sunet poate fi folosit doar în apelurile primite, dar nu este cazul. Poate fi folosit și în campanii de vânzări și de apeluri la rece , care sunt campanii de ieșire derulate de o soluție de centru de apeluri de ieșire.

Cum ajută această funcție centrele de apeluri?

Poate ajuta centrele de apeluri în mai multe moduri. Să explorăm primele 3 moduri.

1. Implicarea clienților și îmbunătățirea satisfacției clienților

Unii clienți preferă să vorbească numai cu vorbitori nativi. Această caracteristică a unei soluții de call center omnicanal poate ajuta centrele de apeluri să redea răspunsurile în vocea vorbitorilor nativi, astfel încât acest tip de client să poată fi implicat și încântat cu ușurință.

2. Creșterea încrederii agenților

Atunci când agenții sunt noi într-un centru de apeluri, este probabil ca aceștia să facă greșeli sau să pară puțin încrezători. În acel moment, placa de sunet al centrului de apeluri poate face magia maschând vocea tremurătoare a agentului și redând instrucțiuni vocale în limba unui vorbitor nativ.

Această caracteristică software de call center îi ajută, de asemenea, agenților să gestioneze apelurile mai eficient , atunci când agentul este bun la ascultarea și înțelegerea unei limbi, dar nu cunoaște bine acea limbă.

3. Creșterea vânzărilor

Unii oameni preferă să facă afaceri doar cu oameni care aparțin regiunii lor. Soundboard poate crea acest efect redând salutări la toate celelalte răspunsuri ca vorbitor nativ. Acest lucru poate ajuta la câștigarea încrederii potențialului client și la câștigarea mai multor afaceri.

Epilog

În concluzie, Soundboard Call Center este una dintre cele mai avansate și utile caracteristici disponibile în cel mai bun software de call center. Poate fi folosit atât în ​​campaniile de intrare cât și de ieșire pentru a ajuta agenții să implice clienții mai eficient. Este capabil să crească satisfacția clienților și vânzările, precum și să crească productivitatea agenților prin creșterea moralului acestora.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Completează formularul