Există multe operațiuni care pot fi automatizate folosind funcția IVR a software-ului nostru inteligent pentru call center. Permiteți-ne să împărtășim primele 4 operațiuni pe care funcția noastră IVR le poate automatiza în orice centru de apel sau afacere, indiferent de sectorul industrial.

1. Conectați apelantul la persoana potrivită

Soluțiile IVR erau disponibile pe piață cu câțiva ani în urmă. De fapt, totuși, puteți găsi o soluție IVR independentă, iar cea mai obișnuită utilizare a sistemului IVR este de a răspunde la apel și de a întâmpina apelantul cu un salut cald. După aceea, soluția IVR direcționează apelantul către agentul sau directorul potrivit din departamentul potrivit.

Acum, IVR este una dintre caracteristicile disponibile în software-ul pentru call center inteligent și îndeplinește aceeași sarcină de automatizare a procesului de conectare a apelantului la agentul potrivit din departamentul potrivit. Un call center sau o companie nu are nevoie să pună un recepționer pentru această operațiune.

2. Răspunde la întrebările frecvente

O altă operațiune importantă automatizată de IVR este răspunsul la toate întrebările frecvente ale clienților sau potențialilor clienți. În toate companiile și centrele de apeluri, unele întrebări sunt comune, iar punerea unei echipe dedicate care să răspundă la aceste întrebări poate pierde ore productive. Caracteristica IVR poate automatiza întregul proces de răspuns la toate întrebările frecvente.

3. Oferirea de detalii specifice contului

În toate companiile, companiile ar avea profilul sau contul lor; fie că este un magazin de comerț electronic, o bancă, o casă corporativă sau o companie IT. Clientul are adesea nevoie de câteva detalii specifice legate de contul său, cum ar fi verificarea soldului, revizuirea datei viitoare a facturii, ridicarea unei cereri de asistență etc. Funcția IVR disponibilă în software-ul nostru inteligent pentru call center poate fi folosită aici pentru a permite clienților să recupereze detaliile specifice contului.

4. Procesarea plăților

Multe centre de apeluri și companii care folosesc una sau alta soluție de call center nu știu că IVR-ul poate fi folosit și pentru procesarea plăților. IVR-ul acceptă procesarea securizată a plăților și se asigură că informațiile sensibile de plată rămân criptate în timpul unei tranzacții.

Note finale

Acestea sunt primele 4 operațiuni pe care o funcție IVR a software-ului inteligent pentru call center le poate automatiza. Există mult mai multe operațiuni care pot fi automatizate cu această caracteristică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Completează formularul