Majoritatea soluțiilor de call center disponibile în prezent sunt soluții combinate de call center. Puteți rula campanii de intrare și de ieșire folosind același software pentru centrul de contact. Această platformă vă ajută să generați și să creșteți capitalul și vom vedea cum în acest articol.

1. Oferiți un serviciu mai bun pentru clienți

Folosind funcțiile de intrare ale software-ului de centru de contact combinat, puteți răspunde la toate întrebările și preocupările clienților într-un mod mai profesionist. De asemenea, puteți utiliza  software-ul omnicanal pentru call center  oferit de unul dintre furnizorii de soluții omnicanal pentru a oferi asistență pentru clienți omnicanal clienților dumneavoastră.

Oferirea unui serviciu mai bun pentru clienți vă ajută să câștigați încrederea și loialitatea clienților, ceea ce va continua să vă sporească capitalul.

2. Captați oportunități de vânzare încrucișată și upselling

Dacă clienții tăi sunt mulțumiți, probabil că vor cumpăra mai mult de la tine. Software-ul blended call center vă permite să desfășurați campanii outbound pentru a captura oportunități de vânzare încrucișată, oferind servicii relevante pentru ceea ce folosește clientul dvs. Acest  software pentru contact center  poate fi folosit și pentru a captura oportunități de upselling.

3. Rulați campanii de televânzare

Soluțiile combinate de call center  pot fi folosite pentru a derula campanii de televânzare și telemarketing. Pe lângă utilizarea funcțiilor de intrare, se pot folosi și funcții de ieșire, cum ar fi  dialerul predictiv SIP sau software-ul de înregistrare SIP pentru a ajunge la mai mulți oameni și a genera mai multe clienți potențiali și vânzări. Aceste persoane de contact pot fi conexiunile tale, clienții din trecut sau oricine.

4. Faceți urmăriri

Dacă centrul dvs. de contact a inițiat orice anchetă folosind servicii sau software combinat de call center, este necesar să contactați un client sau un potențial client de mai multe ori pentru a converti în vânzări și pentru a genera capital. Pentru aceasta, agenții dvs. trebuie să utilizeze callback, agent sticky și alte caracteristici pentru a continua să împingă liderul la următorul nivel al pâlniei de vânzări folosind acest software pentru call center.

5. Participați la leaduri calde

De obicei, orice companie care utilizează una dintre cele mai bune  soluții de call center  cu o funcție combinată de apelare primește niște clienți potențiali de intrare sau de recomandare. Dacă o afacere este bună cu serviciul pentru clienți, numărul de clienți potențiali de intrare ar continua să crească.

Șansele de conversie caldă a clienților potențiali sunt întotdeauna mari, deoarece reprezintă oameni care sunt interesați de ofertele dvs. Astfel, folosind cele mai bune strategii de rutare a apelurilor, toți clienții potențiali de intrare sau de recomandare pot fi urmăriți mai profesionist. Funcțiile de apelare de ieșire ale acestui software pot fi folosite pentru a contacta clienții potențiali la un interval regulat pentru a converti un client potențial în vânzări și pentru a genera mai mult capital.

Epilog

Există multe tipuri de  soluții de call center on-premise și găzduite disponibile pe piață. Dar, cel mai bun  software combinat pentru call center,  chiar și cu funcții de bază, vă poate ajuta să îndepliniți mai multe obiective de afaceri. Puteți captura toti clienții potențiali pentru a genera capital mai mare. Pe de altă parte, puteți câștiga loialitatea clienților pentru a vă asigura că nu există pierderi în generarea de venituri.

Pe lângă valorificarea puterii apelurilor de intrare și de ieșire folosind o singură platformă, ajută la lucrul în Omnidirecție pentru a genera mai mult capital. 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Completează formularul