De la COVID 19 la situații internaționale de război, totul a contribuit la adoptarea unei forțe de muncă hibride în centrele de contact. Poate suna proeminent, dar este nevoie de multă muncă strategică pentru ca acest mediu să aibă succes. Software-ul centrului de contact pentru formarea forței de muncă trebuie să fie luat în considerare pentru a face o forță de muncă hibridă eficientă și eficientă. Amintiți-vă, configurarea fie la distanță, fie la locație poate fi mai puțin dificilă decât forța de muncă hibridă.

Este necesar să găsiți una dintre cele mai bune soluții de call center care vă poate ajuta să vă gestionați forța de muncă hibridă. 

Pentru a vă ajuta în această situație dificilă, iată-ne cu primul pas pentru a face acest nou tip de forță de muncă de succes: identificați cel mai bun software hibrid pentru centru de contact pentru forța de muncă.

1. Soluție cloud pentru call center

Software-ul dumneavoastră pentru centrele de apeluri trebuie să fie o soluție de call center bazată pe cloud . Vă va permite să accesați software-ul atât din sistemele on-premise, cât și de la distanță. Acest lucru va reduce costul infrastructurii precum VPN-urile. Cele mai bune soluții de call center bazate pe cloud acceptă și o funcție de grup de apel pentru a asigura o gestionare mai bună a apelurilor clienților.

2. Integrare simplificată a telefonului SIP

Agenții dvs., indiferent dacă lucrează de acasă sau folosesc soluțiile VoIP locale, vor folosi fie un dialer mobil SIP, fie un apel de apel pentru computer. În cazul în care există vreo problemă cu integrarea configurației sistemului dvs. de apelare SIP cu sistemul local, atunci echipa dumneavoastră tehnică vă poate ajuta agenții cu configurarea. Pentru a economisi timp și efort, împreună cu complexitățile implicate în configurarea telefonului SIP la distanță, este necesar să verificați și să verificați dacă software-ul call center-ului dvs. acceptă sau nu sistemele de apelare SIP pentru telefon și PC.

3. Sprijin hibrid al forței de muncă

După cum am menționat mai devreme, soluția dvs. de contact center trebuie să aibă toate caracteristicile care să sprijine un mediu eficient de lucru la distanță, împreună cu forța de muncă locală. Trebuie să aibă toate caracteristicile eficiente care pot sprijini operațiuni eficiente chiar și de la lucru la distanță. De exemplu, dacă soluția dvs. de call center bazată pe cloud este o soluție software omnicanal , atunci toate modurile de comunicare trebuie să fie accesibile din locații îndepărtate.

4. Rapoarte și analize

Ultimele, dar nu în ultimul rând, sunt rapoartele și analizele. Pentru a vă asigura că mediul de lucru hibrid funcționează eficient, trebuie să verificați datele în timp real și în bucăți. Statisticile live, împreună cu rapoartele istorice și analizele sunt o necesitate pentru a revizui și ajusta forța de muncă hibridă pentru performanță și eficiență mai bune.

DEZNODĂMÂNT

În concluzie, crearea și gestionarea unei forțe de muncă hibride este o muncă provocatoare. Cu toate acestea, dacă software-ul centrului dvs. de apeluri acceptă operațiuni fără probleme cu monitorizare și optimizare simplificate, atunci puteți obține optimizarea forței de muncă în ciuda provocărilor întâmpinate.

Întrucât o soluție de call center joacă un rol esențial aici, este necesar să cumpărați una dintre cele mai bune soluții de call center care poate oferi toate caracteristicile menționate mai sus afacerii dumneavoastră.

Căutați cel mai bun software de contact center care poate simplifica gestionarea unei forțe de muncă hibride și optimizarea acesteia? Contactaţi-ne!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Completează formularul