Centrele de contact se concentrează de obicei pe campanii de asistență și asistență pentru clienți. Principalul mod de comunicare în centrele de contact sunt apelurile vocale. Chiar și în secolul 21 , apelurile vocale au fost modalitatea majoră de comunicare pentru a asculta întrebările și preocupările clienților și pentru a le oferi suportul necesar și răspunsuri satisfăcătoare. 

Pe măsură ce tehnologia se mișcă rapid, obiceiurile clienților au început și ele să se schimbe. Cu cât mai multe canale de comunicare au început să se adună. Clienții au cerut cel mai bun suport pentru clienți prin diferite canale de comunicare. Acesta este motivul pentru care companiile au început să adauge comunicare omnicanal în software-ul inteligent pentru call center.

Platformele de social media au fost un factor de influență în asistența clienților în aceste zile. Mulți clienți aleg să scrie o recenzie negativă sau să solicite asistență pe Facebook sau Twitter pentru a atrage atenția echipei de asistență pentru clienți. Indiferent dacă o companie este activă sau nu pe platformele de social media, clienții sunt susceptibili să-și împărtășească experiențele pe unul sau mai multe site-uri de socializare.

Datorită popularității tot mai mari a platformelor de social media și a cererii tot mai mari de sprijin prin intermediul platformelor de social media, a devenit necesar ca centrele de contact să adauge social media ca unul dintre canalele de comunicare. 

Cum să integrezi rețelele sociale în centrele de contact?

Cea mai simplă modalitate prin care centrele de contact pot adăuga platforme de social media în centrul de contact ar fi să integreze platformele de social media în software-ul lor inteligent pentru centrele de contact. Din punct de vedere tehnic, trebuie să parcurgeți procesul de obținere a API-urilor de social media pentru a le integra în software-ul inteligent pentru call center. Acesta poate fi un proces complicat, deoarece trebuie urmați mulți pași. Trebuie să aveți cunoștințe tehnice despre integrarea API-urilor în software-ul inteligent pentru call center. Mai mult, trebuie să ai acces la codul unei soluții software inteligente de call center.

O altă modalitate mai simplă de a integra rețelele sociale în centrul dvs. de contact prin integrarea acesteia în software-ul inteligent pentru call center este să luați ajutorul furnizorilor dvs. de software. Dezvoltatorii experți ai software-ului pentru call center inteligente vor integra API-urile platformei de social media și vor face toate personalizările și configurațiile necesare pentru dvs. 

Odată ce procesul de integrare se încheie, centrele de contact pot utiliza platformele de social media în cadrul software-ului inteligent pentru call center. Agenții cu accesul necesar vor putea vedea DM-urile trimise pe pagina de Facebook sau mențiunile unui centru de contact pe platforma Twitter fără a părăsi ecranul software-ului inteligent pentru call center. Aceștia vor putea accesa funcțiile majore ale site-urilor de social media populare în cadrul software-ului inteligent pentru call center. Acest lucru se va asigura că nu trebuie să folosească mai multe platforme, cum ar fi site-uri de social media și software inteligent pentru call center.

Acest lucru face o integrare ușoară a diferitelor platforme de social media în centrul de contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Completează formularul