În această lume modernă a afacerilor, cunoașterea de ce are nevoie clienții dvs. și modul în care echipa dvs. funcționează vă poate ajuta să elaborați o strategie de creștere mai bună și să atingeți etape majore în afaceri. Există mai multe soluții puse la dispoziție de companiile de dezvoltare VoIP și companiile de dezvoltare VoIP open source care ajută companiile să descopere ambele aspecte importante. Software- ul de urmărire a apelurilor este una dintre soluțiile care poate fi utilizată pentru a identifica atât aceste valori importante, cât și mai multe alte valori. 

Ce este software-ul de urmărire a apelurilor?

Acest software permite supraveghetorilor să asculte înregistrările anterioare ale apelurilor și să urmărească KPI-uri (Key Performance Indicators) majore. În epoca modernă, puteți găsi, de asemenea, soluții de monitorizare a apelurilor live care pot ajuta la urmărirea KPI-urilor majore în timp real, urmărind apelurile live. Astfel, acest software este disponibil chiar și în platformele VoIP open source .

Acest software afișează KPI-uri majore în rapoarte, astfel încât supervizorii nu trebuie să definească și să arate manual KPI-uri.

Valori cheie de urmărire a apelurilor:

Software- ul de urmărire a apelurilor ajută la identificarea și afișarea valorilor KPI-urilor majore pentru utilizatorii săi. Câteva dintre principalii KPI sunt după cum urmează:

1. Volumul apelului

Acest software de monitorizare a apelurilor arată numărul total de apeluri primite. Cunoașterea volumului apelurilor vă poate ajuta cu optimizarea eficientă a forței de muncă.

2. Canalul de apel/sursa apelurilor

Este cunoscut și sub numele de urmărire a traficului de trimitere. Software-ul va arăta din ce sursă este primit apelul. Acest lucru poate ajuta la măsurarea eficacității diferitelor campanii de marketing și vânzări pentru a realiza o strategie de marketing mai bună și a aloca bugetul în consecință.

3. Durata apelului

Această soluție de monitorizare a apelurilor urmărește și arată durata totală a fiecărui apel. De asemenea, arată durata medie a apelurilor pentru toate apelurile. Acest lucru ajută la definirea calității serviciului și a calității apelului. 

4. Tendințe de apelare

Sistemul de urmărire a apelurilor arată, de asemenea, data, ziua și ora fiecărui apel. Acest lucru ajută la analiza apelurilor și tiparelor de apelare. Companiile pot identifica orele aglomerate ale zilei și zilele aglomerate din săptămână. Acest lucru ajută la optimizarea forței de muncă. Mai mult, se poate asigura că, analizând tendințele de apelare, o afacere poate pune numărul potrivit de resurse și poate asigura o disponibilitate ridicată.

5. Apeluri renunțate

Această soluție de urmărire a apelurilor urmărește și numărul de apeluri renunțate înainte de a se conecta cu agentul. Acest lucru arată, de asemenea, rata medie de renunțare la apeluri, ceea ce poate ajuta la identificarea lacunelor în participarea la apeluri, astfel încât echipa să poată fi instruită să participe la apeluri mai eficient și numărul de apeluri renunțate poate fi redus.

Note finale

Este necesar să știți cum funcționează echipa dvs. de asistență pentru clienți sau de vânzări pentru a verifica eficacitatea și rentabilitatea investiției acestor echipe și campanii. Beneficiul utilizării unei soluții de urmărire a apelurilor de afaceri ajută la crearea unui sistem automatizat pentru a urmări toate apelurile și KPI-urile majore. Companiile de dezvoltare VoIP dezvoltă cele mai bune soluții pentru a măsura apelurile de intrare și de ieșire, sursa acestora și mulți alți indicatori cheie de performanță.

De asemenea, puteți utiliza acest software pentru a furniza servicii de urmărire a apelurilor întreprinderilor și pentru a genera venituri.

Căutați o soluție software de urmărire a apelurilor sau o dezvoltare a acestei soluții?Contactaţi-ne!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Completează formularul