Integrarea telefoniei computerizate în alte instrumente de afaceri precum sistemele CRM a devenit obișnuită. Principalele soluții de afaceri oferă, de asemenea, caracteristici de telefonie încorporate în software pentru a îmbunătăți comunicarea de afaceri. Unele caracteristici precum redirecționarea apelurilor, transferul apelurilor etc. sunt disponibile în mai multe soluții de comunicare, cum ar fi soluții IP PBX, soluții pentru call center, etc. Companiile care oferă servicii de dezvoltare VoIP vă pot ajuta să dezvoltați aceste caracteristici pentru software-ul dumneavoastră.

Atât redirecționarea apelurilor, cât și transferul apelurilor sunt două caracteristici diferite și sunt adesea înțelese greșit sau utilizate incorect de către oameni.

Ce este redirecționarea apelurilor?

Este o caracteristică de telefonie care redirecționează un apel primit către un alt număr de telefon sau extensie. Apelantul nu va primi nicio informare sau confirmare despre această redirecționare, aceasta se va face automat.

Ce este un transfer de apel?

Această caracteristică de telefonie va conecta apelantul la agentul de la un alt capăt. Agentul va transfera apelul unui alt agent sau supervizor din companie.

Transferul de apel are două tipuri:
1. Transfer de apel nevăzut
2. Transfer de apel asistat

Redirecționarea apelurilor vs. Transferul apelurilor

Acestea sunt caracteristici de telefonie disponibile în mai multe soluții de comunicații, inclusiv o soluție IP PBX cu mai mulți locatari . Să înțelegem în detaliu diferența dintre aceste două soluții.

⦿ Compania de dezvoltare VoIP poate dezvolta o funcție de redirecționare a apelurilor care poate fi utilizată înainte ca un apelant să fie conectat la agent sau chiar în timpul unui apel live.

⦿ Caracteristica de transfer a apelurilor este dezvoltată diferit de companiile de dezvoltare de software VoIP. Va fi necesar ca un apelant să se conecteze la un apel live cu agentul pentru a-i permite să utilizeze funcția de transfer.

⦿ Redirecționarea apelurilor poate avea o altă funcție numită Găsește-mă, Urmărește-mă. Această funcție va redirecționa un apel primit către mai mult de un număr de telefon într-o manieră secvențială până când este preluat sau numărul total de numere adăugate în sistem se epuizează și nimeni nu răspunde la apel.

⦿ Serviciile de dezvoltare VoIP includ dezvoltarea a două tipuri diferite de caracteristici de transfer de apeluri. Transferul asistat, care se mai numește și transfer cald, va face un pas suplimentar înainte de a transfera apelul către următorul agent. Mai întâi va conecta apelantul, agentul care a participat inițial la apel și agentul care trebuie să-l preia într-o conferință cu trei căi. Acest lucru îl menține pe un alt agent conștient de faptul că trebuie să preia apelul. Pe de altă parte, transferul de apel nevăzut transferă apelul direct către următoarea extensie a agentului fără a da nicio confirmare sau indicație.

⦿ Redirecționarea apelurilor este adesea folosită în scenarii mai profesionale, cum ar fi gestionarea clienților premium.

⦿ Transferul de apeluri este adesea folosit pentru a gestiona un volum mare de apeluri, cum ar fi în centrele de apeluri.

Note finale

Companiile de dezvoltare de software VoIP construiesc caracteristici inovatoare pentru a satisface nevoile de telefonie și colaborare ale companiilor. Redirecționarea apelurilor și transferul apelurilor sunt caracteristici de bază, dar vitale, necesare în afaceri.

Căutați o companie de dezvoltare VoIP care oferă servicii de dezvoltare VoIP de încredere? Contactați-ne și putem discuta despre cerințele dumneavoastră în detaliu.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Completează formularul