Similar cu toate celelalte verticale din industrie, concurența în industria sănătății crește, de asemenea, în fiecare zi care trece. Astfel, industria de asistență medicală trebuie să adopte cele mai noi instrumente tehnologice pentru a reduce barierele care își pot îndepărta clienții. O soluție de call center omnicanal este unul dintre software-urile de apelare VoIP care poate împuternici industria de sănătate.

Permiteți-ne să vă împărtășim cum orice practician din domeniul sănătății poate folosi o soluție de centru de contact cu suport de comunicare omnicanal și care este rolul acestui software.

1. Înregistrați noi pacienți și rezervați o programare medicală 

Rolul acestui software de contact center începe de la prima interacțiune a unui pacient cu un medic. Poate ajuta pacienții să se înregistreze pentru a primi asistența medicală necesară. Pentru aceasta, pacientul nu trebuie să viziteze un spital. Se poate face de la distanță folosind funcția IVR disponibilă în toate soluțiile de contact center . De asemenea, pacienții pot rezerva o programare pentru un control de sănătate.

2. Oferiți telemedicină și tele-consiliere pacienților

În multe țări, medicamentele de la distanță sunt furnizate prin telemedicină și servicii de teleconsiliere. Cel mai bun software de contact center poate fi folosit pentru a furniza aceste servicii medicale clienților. Acest software de apelare VoIP le permite spitalelor să taxeze pacienții pe minut din soldul telefonului pentru a genera venituri. Deoarece este o soluție de call center omnicanal , pacienții pot folosi și alte canale pentru a comunica cu personalul medical.

3. Facilitați pacienții prin conectarea acestora cu medicii și consilierii potriviți

Pacienții ar putea avea nevoie să vorbească direct cu medicii pentru a discuta despre rapoartele lor medicale sau alte lucruri similare. Și aici, soluția de contact center este utilă. Sistemul său de rutare a apelurilor încorporat conectează pacienții cu medicii potriviți sau cu medicii desemnați de ei.

4. Facilitați pacienții cu rapoarte de la distanță 

Dialerul pentru call center  cu o facilitate de comunicare omnicanal permite spitalelor să trimită rapoarte pacienților prin modul de comunicare preferat de pacient. Acest lucru poate adăuga comoditate împreună cu îngrijirea pentru a îmbunătăți experiența pacientului.

5. Urmărirea experienței pacientului

Spitalele trebuie să urmărească pentru a verifica experiența pacientului pentru a combate competiția. Unele spitale îl folosesc, de asemenea, ca un canal de marketing pentru a-și vinde în plus și a-și vinde încrucișat unele dintre ofertele lor. O soluție de contact center cu comunicare omnicanal poate fi un instrument excelent pentru a simplifica și accelera urmăririle medicale și de marketing.

6. Plătiți facturile medicale de la distanță

Acest call center software poate fi folosit și pentru a trimite pacienților facturile medicale prin WhatsApp sau e-mail și pentru a le permite să le plătească de la distanță. Acest lucru se poate adăuga la confortul oferit pacienților.

Epilog

Soluțiile de contact center cu suport de comunicare omnicanal împuternicesc industria de asistență medicală prin diferite etape ale îngrijirii pacienților. Acest software este construit cu caracteristici uimitoare, pe lângă faptul că oferă pacienților canale de comunicare preferate. 

Încă din prima fază de înregistrare până la primirea de mementouri și alerte pentru următoarea întâlnire medicală, oferirea de îngrijire la distanță și facilitate de telemedicină, colectarea feedback-ului, propunerea de noi servicii, permiterea plăților la distanță și multe altele, o soluție de call center omnicanal poate face pentru industria de sănătate. Acum are un rol de neînlocuit în industria sănătății.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Completează formularul