Centrele de apeluri investesc în cea mai bună echipă de agenți și în cel mai avansat software inteligent pentru call center. Dar, este suficient? 

Alături de agenți calificați și software inteligent pentru call center , centrele de apeluri trebuie, de asemenea, să realizeze o strategie inteligentă pentru a rula cu succes centrul de apel. În acest articol, vom împărtăși cele mai importante sfaturi pe care le poate urma un call center pentru a crea o strategie eficientă de call center.

1. Concentrați-vă pe creșterea opțiunilor de autoservire

Software-ul inteligent pentru call center vine cu o gamă uimitoare de caracteristici. Unele dintre aceste caracteristici, cum ar fi IVR, transmisia vocală etc. pot introduce opțiuni de autoservire în call center. Creșterea opțiunilor de autoservire în call center poate fi într-adevăr o strategie excelentă, deoarece poate îmbunătăți satisfacția clienților. Clienții pot lua măsurile necesare fără a aștepta ca agenții să le ajute sau să rămână în așteptare. Acest lucru poate ajuta la creșterea satisfacției clienților la următorul nivel. Pe de altă parte, aceste opțiuni ajută și la o mai bună utilizare a agenților. 

2. Subliniați experiența clienților

Fericirea clienților este cheia succesului. Este necesar să luați toți pașii necesari pentru a îmbunătăți satisfacția clienților. Experiența îmbunătățită a clienților poate fi un factor determinant pentru succesul unui call center. 

Iată cele mai importante sfaturi pentru nu numai să subliniați, ci și să îmbunătățiți experiența pozitivă a clienților:

  • Reduceți timpul de așteptare a apelurilor 
  • Colectați feedback de la clienți 
  • Reduceți cozile de apeluri
  • Adăugați comunicare omnicanal

3. Subliniați satisfacția agentului

Este necesar să vă concentrați pe satisfacția agenților la fel de mult cât vă concentrați pe satisfacția clienților. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă instruiți agenții, astfel încât aceștia să își poată îmbunătăți abilitățile și să gestioneze apelurile într-un mod mai bun. Acest lucru vă asigură că agenții nu se luptă în timp ce gestionează apelurile. Oferiți-le instrumentele și infrastructura necesare, astfel încât să poată funcționa bine, cum ar fi software inteligent pentru call center, soluție CRM, funcții de lucru la distanță etc. De asemenea, aveți câteva recompense și premii pentru agenții cu cele mai bune performanțe pentru a-și îmbunătăți satisfacția în muncă.

4. Revizuiți și îmbunătățiți

Nu în ultimul rând, revizuiți și îmbunătățiți. Pentru a îmbunătăți creșterea, trebuie să vă concentrați pe diagrama de creștere. Trebuie să vezi dacă crești sau nu. Software-ul inteligent pentru call center oferă de obicei o gamă largă de rapoarte. Aceste rapoarte vă pot ajuta să aruncați o privire asupra diferiților indicatori de performanță. În funcție de indicatorii de performanță predefiniți, puteți monitoriza KPI-urile în software-ul call center. În plus, puteți defini strategia de îmbunătățire a KPI-urilor.

Note finale

Urmați sfaturile împărtășite în acest articol pentru a defini o strategie eficientă de îmbunătățire a creșterii centrului dvs. de apeluri. Dacă sunteți în căutarea unei soluții inteligente de call center, vă putem ajuta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Completează formularul